Byt & Retur


RETURRET:

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan dette til enhver tid returneres inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder et køb skal du returnere varen i samme stand, som da du modtog den (ikke vasket eller brugt og mærkerne skal stadig sidde på).

Som kunde afholder du selv returomkostningerne, der vil være ved at sende en vare retur. Købesummen krediteres til din konto indenfor 7 hverdage. Ved returnering skal den vedlagte returseddel benyttes og sendes sammen med en kopi af fakturaen.

Har du handlet med dankort eller kreditkort bliver beløbet altid tilbageført til din konto. Har du handlet pr. postopkrævning eller netbank, bedes du oplyse dit reg. nr. samt dit kontonr. Derefter vil beløbet blive ført tilbage dertil.

Returpakker sendt pr. postopkrævning eller uden omdeling accepteres/afhentes ikke.

RETURADRESSE:
Zhine.dk
Borgergården
Ahlgade 61-63
4300 Holbæk


OMBYTNING:

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden farve eller størrelse betaler du kun returfragten, hvorefter vi sender varen i den nye farve eller størrelse på vores regning (såfremt lager stadig haves). Hvis der derimod ønskes byttet til en vare med et helt andet nummer, skal der dog oprettes en ny ordre. Ordren med de returnerede varer vil blive afsluttet og krediteret for sig selv. Det er altid en god idé, at få en kvittering på posthuset, sammen med et track and trace nr. på den pakke man sender retur. På denne måde kan pakken spores eller erstattes, hvis den bliver væk. Som kunde har du selv det fulde ansvar for pakken, indtil vi har modtaget den.

BYT & RETUR HOS SAMARBEJDSPARTNERE:

I vores samarbejdsbutikker vil du både kunne bytte til noget andet eller returnere og få penge tilbage.
Det er dog et krav, at du medbringer kopi af din faktura, samt en udfyldt returseddel som du har modtaget fra Zhine.dk.

Samarbejdsbutikkerne er:
Zhine Holbæk
Sophie B, Slagelse

REKLAMATION:

Zhine.dk kontrollerer alle varer inden de bliver afsendt. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel ved varen, bedes du kontakte os pr. tlf. eller mail, så vi kan sende en fragtseddel til dig. Udover det så henviser vi til den returseddel der følger med din ordre. Retursedlen udfyldes og sendes sammen med en kopi af fakturaen, samt den købte vare. Varer der bliver returneret med reklamation repareres eller erstattes af en ny, som bliver leveret inden for 7 hverdage fra modtagelsen. Haves en erstatningsvare ikke på lager vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 hverdage. Derudover gælder naturligvis den 2 årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Reklamationer kan også indleveres i en af de butikker vi samarbejder med. Der skal dog medbringes både kopi af faktura og en udfyldt returseddel.

Samarbejdsbutikkerne er:
Zhine Holbæk
Sophie B, Slagelse