Vores mærker


Zizzi er den bredeste kollektion. Her er alt fra frakker og smukke kjoler til leggings og tørklæder. Her er basis toppe og finere overdele, jeans og bukser. I kollektionen er der tænkt på både hverdagstøj og mere festprægede designs.
Denim Identity by Zizzi
er Zizzi´s denim linje med fede jeans og denimjakker og et stort basis jeans program.

JUNAROSE tilbyder en trendy og perfekt pasform for den unge, stilbevidste kvinde. Hver style i kollektionen er omhyggeligt skræddersyet med smarte snit og detaljer, der sørger for at fremme den kvindelige silhuet. Med 8 kollektioner om året, vil JUNAROSE løbende præsentere kommercielle styles, blandet med sæsonens tendenser og must-haves.

En JUNAROSE pige er vovet i hendes mode valg og vælger selvsikkert tøj der fremhæver hendes form og stil, men som aldrig går på kompromis med pasform og kvalitet. JUNAROSE's velassorterede kollektioner gør det nemt for hende, at skabe et personligt look og en skræddersyet garderobe - fra afslappet hverdagstøj til smart party-wear, tager JUNAROSE hende fra mandag til søndag med lethed.Zhenzi er tøj til den modebevidste kvinde der gerne vil have trendy tøj I 42+ størrelser. Sortimentet hos Zhenzi er bredt og de smukke designs er udført med en stor opmærksomhed på den perfekte pasform.
Str. fra 42-58.


Crizpy er det trendy mærke til den fashionable ungdomelige kvinde, der gerne vil have smart tøj I 42+ størrelser, men til en fornuftig pris.
Stilen er ung og smart og føres i str. 42-58.


Zhine er vores eget nye mærke, som er mode til kvinder i alle aldre. Vi vil med dette mærke sørge for gode basisvarer til en rigtig fornuftig pris. Zhine laves i størrelserne 42-56.